Co hledáte?

Tagliatelle bazalkové

Tagliatelle bazalkové

Tagliatelle ( tagliare - „řezat“) jsou těstoviny, které se tradičně vyrábějí v italských oblastech Emilia-Romagna a Marche. Tagliatelle jsou dlouhé ploché nudle, které se tvarem podobají těstovinám fettuccine. Do těsta přidáváme čerstvou bazalku.

56Kč

s DPH 65Kč

Tagliatelle celozrnné

Tagliatelle celozrnné

Tagliatelle ( tagliare - „řezat“) jsou těstoviny, které se tradičně vyrábějí v italských oblastech Emilia-Romagna a Marche. Tagliatelle jsou dlouhé ploché nudle, které se tvarem podobají těstovinám fettuccine. Do těsta přidáváme opražená semínka.

56Kč

s DPH 65Kč

Linquine sepia

Linquine sepia

Název linguine znamená "malé jazyky" v italštině , kde se jedná o množné číslo ženského linguina . Linguine se také nazývají trenette nebo bavette. Do těsta přídívíme ingoust sépie, jsou vhodné k mořským plodům, velice jemné a chutné.

56Kč

s DPH 65Kč

Spaghetti zafferano

Spaghetti zafferano

Spaghetti je dlouhý, tenký, válcovitý druh těstoviny italského původu. Špagety, což je zdrobnělina spago , což znamená "tenký řetězec" nebo "provázek". Je to italské národní jídlo. Do těsta přidáváme sušený šafrán.

56Kč

s DPH 65Kč

Makaroni

Makaroni

Makaroni je druh krátké, tlustostěnné a duté trubice. Vhodné jako příloha k omáčkam, k zapékaní, ale hodí se i na přípravu salátů.

48Kč

s DPH 55Kč

Mini fusilli

Mini fusilli

Fusilli nebo spirelli je název druhu těstovin ve tvaru spirály. Jsou vhodné pro děti, hodí se na saláty a jako přílohy k omáčkám.

48Kč

s DPH 55Kč

nophoto

Fusilli

Původní gotické fusilli, vhodné do salátů a jako příloha k omáčkám. Naši stálý zákazníci je rádi zapékají na mnoho způsobů.

48Kč

s DPH 55Kč

Rigatoni

Rigatoni

Slovo kolínka, pochází z italského slova Rigato ( rigatone je jednotné a kolínka množné číslo), což znamená " vyvýšený "nebo" lemované "a je spojena s kuchyní v jižní a střední Itálii . Vhodné jako příloha k omáčkám, oblíbená u našich

48Kč

s DPH 55Kč

Polévkové nudle

Polévkové nudle

Polévkové nudle se hodí jak do kuřecího tak do vepřového vývaru. Můžete je vhodit do polévky 3 minuty před dovařením a nemusíte vařit odděleně.

48Kč

s DPH 55Kč