Aglio olio peperoncini - 2 porce

Aglio olio peperoncini - 2 porce

Budete potřebovat:

čerstvá pasta 330 g
olivový olej 1 dcl
česnek 4 stroužky
chilli 1 ks
petržel dle chuti
parmezán dle chuti
sůl dle chuti

Příprava:

Doba přípravy: 10 minut

Na studenou pánev nalijte olivový olej, mezitím si nakrájejte česnek na tenká kolečka, nasekejte feferonku a petrželovou nať. Vše dejte na pánev a asi minutu opékejte. Do 1,5 litru vroucí osolené vody  vložte rozpletené čerstvé spaghetti nebo chitarini a promíchejte. Vařte 2 až 3 minuty, do pánve dejte trochu vody z těstovin,  přidejte spaghetti a vše společně promíchejte. Nakonec zastrouháme parmezánem a je hotovo.