Pasta All´arrabbiata - 2 porce

Pasta All´arrabbiata - 2 porce

Budete potřebovat:

rajčata 300g
olivový olej 15ml
petrželová nať 10g
česnek 1 stroužek
chilli papričky čerstvé nebo sučené 1ks
sůl k dochucení
čerstvá pasta 330g

Příprava:

Doba přípravy: 20 minut

Na kvalitním olivovém oleji osmahneme na plátky nakrájené stroužky česneku a chilli papričku. Dbejte na to, aby česnek příliš neztmavl, mohl by zhořknout. Následně přidáme oloupaná rajčata nakrájená na kostky, osolíme a při vysoké teplotě vaříme asi 15 minut, občas promícháme.
Těstoviny uvařte minimálně v jednou litru osolené vroucí vody, doba varu naší čerstvé pasty je
2 až 3 minuty. Sceďte je, promíchejte s připravenou omáčkou a ozdobte nakrájenou natí petržele. Můžete přidat i parmezán.
popis pripravy abraka dabra simsala bim